Uusi ulkoasu

30.3.2018

Näin kevään tullen tulee aina sellainen inspiraatio sellaiseen elämän eri juttujen päivittämiseen. Kuten vaatekaapin päivitys keväisemmäksi, uusi hiusväri tai sitten vaikka uusi ulkoasu blogiin. Mä valitsin tähän hetkeen noista ton viimeisen. Ulkoasu siis muuttui. Vaikka tykkäsin edellisestäkin niin jotenkin tää on paljon raikkaampi. Banneri vaatii vielä hienosäätöä, mutta siitäkin saadaan ajan kanssa täydellinen! Yritin asetella kaikki jutskut suunnilleen samoille paikoille, missä ne oli edellisessäkin ulkoasussa, joten toivottavasti löydätte kaiken! Mutta mitäs pidätte?
Mun olisi tarkoitus hommata nyt tässä kevään aikana myös oma domain - infoon siitä sitten heti kun tiedän, milloin sen ehdin ostaa ja asentaa! :)

8 x arkimeikki tuote

29.3.2018

En varmaankaan ole ainut, jonka arkimeikki vaihtelee vähän väliä ja varsinkin ne tuotteet arkimeikissä. Ajattelinkin pitkästä aikaa vähän esitellä minkälaisilla tuotteilla teen mun tän hetken arkimeikin, joten mennään kurkkaamaan!
Ihan aluksi ensimmäisenä kasvoille haluan antaa kosteutta ja ensimmäisenä laitan koko kasvoille tätä Lumenen Aqua Seerumia. Tän kanssa kuuluisi käyttää myös kosteusvoidetta, mutta varsinkaan aamulla en ehdi odottaa kasvorasvan kuivumista, joten yleensä laitan vaan tätä, koska tää kuivuu nopeasti.
Seuraavaksi on peitevoiteen vuoro. Tällä hetkellä mulla on käytössä Wet 'n' Wildin Photofocus peitevoide. Vaikka oon tykännyt tästä tosi paljon, aion tilata Colourpopilta peitevoiteen testiin, kunhan toi loppuu! Kuulin tosta Colourpopin No Filter peitevoiteesta kehuja ja haluan ottaa sen testiin. Seuraavaksi nassuun laitankin meikkivoiteen ja tällä hetkellä käytössä on Isadoran Natural Matt meikkivoide. Tää on ollu vähän sellanen väliaikainen meikkivoide, joka tuli Bette Boxissa. Otin tän käyttöön kun mun edellinen lemppari loppu. Kuten näätte niin tää on kans ihan finito jo. Yritänkin pohdiskella, että ottaisinko seuraavaks testiin jonkun uuden meikkivoiteen vai ostaisinko uuden putelin Lorealin True Matchia.. Jos teillä on vinkata budjetti-ystävällisiä meikkivoiteita niin vinkkejä otetaan vastaan!
Seuraavaksi viimeistellään kasvot. Ensin teen varjostukset tällä paletilla ja käytän tota kylmempää sävyä. Tän paletin merkkiä en muista ja tästä on kaikki tekstit oikeestaan jo kulunut pois. Sitten laitan hehkua kasvoille näillä Lumenen Instant Illuminizer pisaroilla, oon tykännyt tästä tuotteesta ihan hurjan paljon!
Viimeisenä teen silmät & kulmat. Oon innostunut laittamaan luomiväriä nykyään arkimeikkiinkin. Paljoa en sitä laita, mutta käytän tuota vaaleanruskeaa sävyä tekemään vähän varjostusta silmävakoon ja ulkonurkkaan. Tää paletti on w7 The Naughty Nine. Tässä on mun mielestä super kauniit sävyt. Seuraavaksi laitan ripsarin ja edelleen on käytössä tää ripsari, josta oon blogissakin maininnut useaampaankin otteeseen eli Loreal Paradise Extatic. Viimeisenä teen kulmat ja mulla on käytössä Maybellinen Color Tattoo. Tää on oikeasti luomiväri. Bongasin tän yhdestä youtube-videosta aikoinaan, jossa testattiin eri kulmatuotteita ja tää löi muistaakseni jopa Anastasia Beverly Hillsin Brow Pomaden, joten olihan se pakko ottaa testiin. Oon kyllä tykännyt vaikka tää on välillä vähän vaikea työstää, kun tää on hieman kova koostumus.

Näillä tuotteilla siis syntyy mun arkimeikkini. Mitäs tykkäsitte? Onko sulla joitain samoja tuotteita käytössä? :)

Lemppari postaukseni

24.3.2018

En tiedä voiko muut bloggaajat samaistua siihen fiilikseen, kun teet mielestäsi kivan postauksen ja se on hetken esillä ja sen jälkeen se vaan hukkuu muiden postauksien joukkoon ja jää unholaan. Tänään ajattelinkin tehdä tällaisen koostepostauksen, johon kerään omia lempparipostauksiani! Nostan siis esiin mielestäni onnistuneita postauksia. Pääset postaukseen klikkaamalla kuvaa (vaaka) tai postauksen nimeä kuvan alla!
Kaikkien aikojen reissu | Tää postaus kertoo kunnon sähläyksistä blogikuvien takana. Reissulta saatiin myös upeita kuvia, joita postauksessa näkyykin!
10 x piirrettä | Tässä postauksessa kerron itsestäni viisi piirrettä, joista tykkään & viisi, joista en niinkään.

Lämpimän syyspäivän asu & Syksyn lempiasu | Nää molemmat on kyllä viime syksyn lemppari asukuvat!♡ Molemmat onnistui super hyvin ja nää värit näissä kuvissa on niin upeat!
Fall Picnic | Järkättiin mun parvekkeelle ihana ihana syyspiknik!
Tarinoita Instagram kuvien takaa | Tässä postauksessa kerron vähän mitä Instagram kuvien takana on.
14 vinkkiä hyvinvointiin | Tässä postauksessa tartuin haasteeseen, jossa on lauseiden jatkamisella tarkoitus kertoa omat vinkit hyvinvointiin!
Paras ripsari | Tässä kerron mun uudesta ripsarista, joka osottautui parhaaksi, jota olen käyttäynyt!
Postausideoita vuodelle 2018 | Tässä postauksessa jaan yli 60 postausideaa!
Kun kaikki ei aina mene putkeen | Tässä postauksessa kerron vähän, kuinka upeidenkin asukuvien takana saattaa olla vastoinkäymisiä.
Furry & white | Tässä on mun tän vuoden lemppari asukuvat! Toi auringonvalo!

Yksinäisyys | Pohdiskelen omaa yksinäisyyttä, mitkä asiat siihen vaikuttaa ja miten elän sen asian kanssa. Tää postaus oli yllättävän suosittu!
Vertailussa Essie & Essence | Vertailin Essien ja Essencen kynsilakkoja keskenään. Kannattaako panostaa kalliimpaan kynsilakkaan vai pärjääkö halvempi kynsilakka?


Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? :)

Life update: onko terapiasta ollut apua?

22.3.2018

Mä oon nyt käynyt terapiassa kohta neljä kuukautta ja ajattelinkin tulla tekemään hieman päivitystä, että miten mulla tällä hetkellä sillä saralla menee. Mun ensimmäisen postauksen, jossa kerroin alottaneeni terapian pääset lukemaan täältä. Alussa siis kärsin pahoista paniikki- ja ahdistusoireista monia kertoja päivässä ja elämänlaatu oli aika heikkoa siinä vaiheessa. Onneksi voin kertoa hyviä uutisia! Voin super paljon paremmin kuin terapian alussa. Oon saanut paniikkihäiriön ja ahdistuneisuuden kuriin! En voi sanoa, että niistä oltaisiin kokonaan päästy eroon, mutta paljon paremmin menee. Enkä toki noista tuskin koskaan tule täysin eroon pääsemäänkään. Jollain tasolla esimerkiksi paniikkihäiriö ja jännittäminen kuuluu jo ihan mun luonteeseen.
Mutta tiedättekö. Hämmennyin tossa muutama viikko sitten aika hassusta asiasta. Mä oon sellainen jännittäjä, että olipa mikä vain uusi tilanne mihin joudun, niin jännitän aina aivan kauheasti. Siis se jännittämisen määrä on välillä ihan käsittämätöntä ja oon aina tiedostanutkin, että se ei ole ihan normaalia. Tai no.. Normaalia se mulle on ollut. No.. joka tapauksessa. Mulla alkoi tuossa muutama viikko sitten uudet työkuviot ja ensimmäisen työpäivän aamuna mä odotin, että milloin saan paniikkikohtauksen tai että mun sydän yrittää pompata kurkusta ylös. Tiedättekö.. Sitä fiilistä ei koskaan tullut. Pieni jännitys mahanpohjassa toki tuntui, mutta ei sellaista mulle tavallista jännittämistä tullut. Pari päivää tätä hämmästelin, että mikähän mussa nyt on vialla. Sitten mä tajusin, että ensimmäistä kertaa moneen vuoteen (tai ikinä) mä taisin jännittää normaalisti! Tai siis sillä tavalla, kun muut ihmiset ehkä jännittää. Se tuntu niin hassulta, koska se oli siitä mun normaalista niin kaukana ja heti mietin, että mikähän mussa nyt on vialla, haha! :D Mutta tämänkin uskon olevan terapian ansiota.
Se on vaan niin hassua ajatella, että vaikka terapiassa ei mitään maata mullistavaa tai kovin ihmeellistä tehdäkään, miten suuri vaikutus sillä voi silti olla.  Täällä siis voidaan paremmin ja jatketaan edelleen kohti vieläkin hyvinvointisempaa elämää!

Kodin esittely

20.3.2018

Vihdoin sain flunssan taltutettua & jaksoin muokata teille nää kodin esittely-kuvat! Tästä pääset kurkkaamaan edellisen postauksen, jossa oon kotia esitellyt. Aika moni juttu onkin muuttunut! Eteinenkin on ihan jopa maalattu. Siitä muutoksesta tulossa myös postausta! Mennään kurkkaamaan miltä mun koti näyttää nyt!
Pst! Postauksen lopussa myös videolla kodin esittely!


Mitäs tykkäsitte? :)

Apua nukahtamiseen

17.3.2018

Mulla on kausia, jolloin nukun tosi hyvin, mutta mulla on myös kausia kun nukun tosi huonosti. Nyt oonkin löytänyt apua nukahtamiseen. Ootko kuullut ASMR:stä? Se on lyhenne englanninkielisistä sanoista Autonomous sensory meridian response. ASMR siis tarkoittaa, että jotkut äänet tuottaa hyvänolontunnetta & mukavaa kihelmöintiä. ASMR:ää käytetään paljon siis rentoutumiseen ja just esimerkiksi nukahtamisen helpottamiseen. Tästä löytyy paljon infoa ja esimerkiksi kattavasti tietoa löytyy täältä!
Olin itsekin aikaisemmin kuullut tästä, mutta en ollut tutustunut tähän sen enempää. Tiesin, että Youtubessa on paljon ASMR-videoita ja mä ajattelin että ne on vaan sellaisia videoita, joissa kuiskitaan kameralle. Varmasti moni muukin luulee vain näin. Toki videoissa kuiskitaan, mutta myös tehdään muita ääniä, joiden on tarkoitus rentouttaa. En siis ollut paremmin tutustunut aiheeseen, ennen kuin mun kaveri, joka tietää että kärsin toisinaan univaikeuksista ja paniikkikohtauksista, linkkasi mulle Linda Ekrothin tämän videon. Katsoin ton videon ja sitten mua alkoi kiinnostaa tää enemmänkin.

Päätin kokeilla nukahtamiseen tarkoitettuja ASMR-videoita ja vitsi miten rentouttavaa se olikin ja nukahdin nopeasti. En tiedä kuinka suuri osa pystyy tuntemaan kihelmöintiä tämän parissa, mutta mulla se ainakin onnistuu! Sen lisäksi, että nukahdan nopeammin, laitan nykyään puhelimen aikaisemmin pois, kun haluan vain kuunnella. Odotan aina innolla, että pääsen kuuntelemaan näitä kivoja ääniä ja saatan nykyään lähteä nukkumaan jo yhdeksältä illalla. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä, jos sulla on vaikeuksia nukahtaa! Se saattaa aluksi tuntua hölmöltä, että kuuntelet kun joku naputtelee vesipulloa. Nopeasti se hölmö tunne vaihtuu siihen, että siitä nauttii - ainakin mulla. Toki tää ei välttämättä toimi kaikilla, mutta on se ainakin kokeilemisen arvoinen! Linkkaan teille tohon alas vielä pari mun lempparivideota nukahtamiseen!

Instagram moments

15.3.2018

Ihanaa torstaita tyypit! Täällä ei oo flunssa ainakaan hellittänyt ja tämän päivän ajattelin ihan kunnolla nyt lepäillä peiton alla. Tietysti tänään on ulkona super kaunis aurinkoinen talvipäivä, enkä pääse nyt ulkoilemaan. Lauantain blogimiitti myös lähestyy ja vähän kyllä nyt jo jännittää, että pääsenkö edes lähtemään. Noh.. Joka tapauksessa ajattelin hyödyntää tän petilevon siihen, että ajattelin tulla teille vähän taas höpisemään. Ajattelin jakaa teille parit hetket Instagramin storyistä, mitä sinne on viime aikoina tullut laitettua!
Mun kukka-intohimo nostaa taas päätään näin kevään tullen. Kukat on ihan parasta, ne piristää mieltä niin paljon! Noi neilikat kukkii vieläkin niin upeasti, vaikka olen ostanut ne melkein puolitoista viikkoa sitten!
Mun asunto on niin päin, että tänne ei paista kuin ilta-aurinko ja olen monesti miettinyt, että kun tästä seuraavaan asuntoon muutan, niin haluan sellaisen kämpän johon paistaa aamuaurinko tai edes päivällä! Nyt olen muutamana aamuna saanut nautiskella aamuauringosta, kun vastapäisen talon ikkunoista on heijastunut tuo ihana valo! Tää piristää aamua niiin paljon!♡

Nyt mä taidan jatkaa Finrexinin juomista ja laittaa Viaplaystä sarjan pyörimään. Ihanaa päivää teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Flunssaa & muita kuulumisia

12.3.2018

Ei ole kauaakaan, kun täälläkin teille hehkutin kuinka inspiroitunut olo mulla on. Noh.. Ei ole enää. Siksi täälläkin on nyt ollut vähän hiljaisempaa kuin normaalisti. Mulla alkoi uudet työkuviot ja aina töistä päästyäni ajattelen, että haluan vaan loppupäivän rentoutua ja katsoa Viaplayta. Melkein kaikki mahdolliset vapaapäivät käytän remonttiin, jota tehdään kotikotona. Saatte kuvia sieltä kunhan siellä mun huone valmistuu! Menee varmaan vielä vähän keväämmäksi. 
Nyt kun aurinkoakaan ei ole paljoa näkynyt, huomaa myös että se vaikuttaa energiatasoon. Tilasin just uusia vitskuja testiin, joten toivotaan että niistä saisi vähän lisäboostia! Nyt kuitenkin istahdin koneelle ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella teille vähän tän hetken kuulumisia! Oon pari päivää kärsinyt kurkkukivusta ja nyt meinaa olla kauhea nuha. Kauan siltä flunssalta selvisinkin, mutta nyt se mokoma sitten iski. Ja lauantaina olisi taas blogimiitti. Toivon niin paljon, että selviäisin tästä flunssan poikasesta ennen sitä!
Mulla on tulossa teille yhteistyö-postaus & tuotteiden arvostelupostaus, en malta odottaa että se paketti saapuu postiin ja pääsen testailemaan uusia juttuja! Joka tapauksessa pahoittelen tätä vähän hiljentynyttä postaustahtia. Kunhan pääsen noissa uusissa työjutuissa vähän perille, flunssa hellittää & toivottavasti aurinkokin alkaa meille näyttäytymään useammin ja sitä kautta toivottavasti saan lisäenergiaa niin yritän teille saada vihdoin mm. muokattua kodin esittely kuvat ja videon loppuun. Eteisen muutoksestakin tulossa vihdoin kohta puoliin postausta!

En mä ole täältä mihinkään kadonnut enkä ole unohtanut teitä!♡

Vertailussa Essie & Essence

6.3.2018

Ostin vähän aikaa sitten itselleni ensimmäisen Essien lakan, joka on täälläkin vilahdellut. Vähän myöhemmin kävin Essencen hyllyllä ja mukaani lähti vähän samanlainen sävy kuin tuo Essien ja halusinkin tehdä teille ja itsellenikin tällaista vertailua näistä. Tuo Essencen on vähän kylmempi sävy. Essien lakka maksoi mulle alennuksessa 11,35€ ja tuo Essence lakka 1,99€ eli onhan näillä hurja hintaero! Katsotaan miten se vaikuttaa käytössä.


Kuten ylemmistä kuvista näkee, niin Essencen lakkaa riitti vain yksi kerros saamaan peittävä lopputulos. Essiellä oli pakko laittaa kaksi kerrosta. Laitoin molempia kuitenkin kaksi kerrosta ja päälle laitoin päällyslakan.
Ensimmäisen päivän jälkeen näissä ei suurta eroa näkynyt, molemmissa oli kuitenkin jo pientä kulumista havaittavissa. Tuon Essien käden kynsissä näkyy keskisormessa tuo ruttu, joka oli ihan itse aiheutettua, kun en malttanut antaa lakan kuivua tarpeeksi ennenkö rupesin touhuilemaan, joten se ei ole kulumaa.
Kolmannen päivän jälkeen ero on jo aika selkeä. Essencen lakka on kulunut paljon enemmän kuin Essien.

Mikä on sitten mun mielipide näistä? Noh.. Omasta mielestäni Essie ei hinta-laatusuhteeltaan mielestäni kohtaa. Vaikka lakka on hyvä - pitäisi mielestäni melkein 12€:lla saada silti mielestäni parempi lakka kuin about 3-4€ Mavalan lakka. Pysyvyys on mielestäni about samaa luokkaa kun Mavalan lakoissa ja hinta on kuitenkin n. kolme kertaa korkeampi. Tykkään hurjasti Essien laajasta sävyvalikoimasta, mutta hintaa voisi mielestäni vähän vielä pudottaa.
Miten Essence sitten suoriutui? Olen ennenkin käyttänyt Essencen lakkoja ja näin nopea kuluminen ei siis tullut yllärinä. Tykkään siitä, että näillä lakoilla se yksi kerros riittää, joten lakkaakin riittää pidempään. Jos kaipaat kynsilakkaa vaikka vain yhdelle illalle tai päivälle - Essence suoriutuu siitä hienosti! Tai jos muuten vaan tykkäät vaihdella kynsilakkaa usein, niin tämä kahden euron lakka on siihen hyvä valinta!

Onko sulla jomman kumman merkin lakkoja käytössä? Tai molempia? Mitä sä tykkäät niistä?

Kiitollinen just nyt

2.3.2018

Vaikka en varmasti ole ainut, joka fiilistelee jo alkavaa kevättä ja on innoissaan lisääntyneen auringon määrästä, haluan silti vielä hetkeksi pysähtyä fiilistelemään kulunutta talvea. Ja vaikka yhden fiilistely postauksen talvesta jo teinkin, haluan silti vielä kirjoitella aiheesta ennenkö nämä pakkaskelit vaihtuvat plussakeleihin. Ollaan tänä talvena saatu nauttia kunnon talvesta. Muistan moniakin vuosia, kun lunta ei ole ollut juurikaan tai säät on ollut lähes koko talven loskaisia ja kunnon pakkasista ei ole ollut tietoakaan. Oon nauttinut tästä talvesta niiin paljon. Meillä on ollut ainakin täällä päin ihan super paljon lunta. Odottelin myös kunnon pakkasia ja vihdoin niitä saatiin ja nekin teki mut niin iloiseksi - sen lisäksi ollaan saatu nautiskella auringosta ihanan monena päivänä! 
Käytiin yksi päivä siskon kanssa luistelemassa järven jäällä. Se oli ihan parasta! Aurinko paistoi & oli super kaunista. Vaikka pakkasta jonkin verran olikin, niin ei se tuntunut niin pahalta kun aurinko lämmitti ja liikkumalla tuli myös lämmin. Kai ootte muistanut harrastaa talviliikuntaa nyt kun se on vielä mahdollista? Mä ainakin aion vielä käydä tuolla järven jäällä luistelemassa ennenkö se alkaa sulaa, se oli niin kivaa!
Niin kiitollinen fiilis tästä ihanasta talvesta♡
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan